Tjuvstart
Idag har jag frångått mina principer! Det kan verka smått för dig, men för mig är det ganska stort.
Jag har redan börjat adventspynta! Egentligen var tanken att det skulle göras först imorgon, men då min man gav sig iväg för att fixa lite vid vårt "hyreshus" tänkte jag att jag skulle förbereda och plocka fram alla kartonger iallafall. Men när jag lyfte lite på locket på den ena kartongen fick jag se min ena adventsljusstake. Då tänkte jag att liiite kan jag göra. Jag vet ju att det är så himla roligt att pyssla och pynta och att få låta det ta den tid det behöver.
Jag fixade iordning min lilla myshörna där vi kan sitta och dricka vår glögg och värma oss vid brasan.
Jag tycker att adventsljusstaken är vacker i sin enkelhet utan någon dekoration. Den i köket kommer att bli mer dekorerad med en del av vad naturen kan erbjuda. Men den får ni se en annan dag.
Det blev även en låda där vi förvarar vår glöggryta och muggar tillsammans med de glöggflaskor som finns hemma. Utbudet kommer att variera under säsongen, både i styrka och i smak. Jag fick ett tips på en glögg av en läsare här på bloggen, så det får nog bli att inhandla och prova även den.
Ikväll blir det inget bakande då det är en av sakerna som står på "Att göra-listan" imorgon. Då blir det pepparkakor och lussebullar som kommer att dofta i vårt hus.
Ha en härlig och mysig fredagkväll!
 
Om man tänker efter en stund kan det hända att man kommer fram till ett mycket viktigt beslut. - Nalle Puh
#1 - Karolina

Vilket bra grej med glögglådan nu inspirerade du mig😊.
Tog hem en gammal margarinlåda i trä från affären den blir perfekt som glögglåda.
Tack!

Svar: Varsågod! Bara glad om jag kan inspirera någon! 😊
Viktoria Grönqvist Alvin