Bröllopsdag
Idag firar vi 6-årig bröllopsdag min man och jag. Antalet år är sockerbröllop och vi får väl se om det blir något sött till frun i huset.
När jag tänker tillbaka så har dessa år gått så himla fort och det är otroligt att det bara är 6 år sedan vi stod där framme vid altaret i Djursdala kyrka och sa ja till varandra! En dag att minnas med alla nära och kära närvarande som gjorde dagen till ett härligt minne för livet.
 
 
 
 
Barnen var inte så stora då. ♥
Alla foton är tagna av Pernilla Alvin.
Något större firande av denna dag blir det inte, för ni som känner mig vet att jag är lite tankspridd och jag tackade ja till att träffa tjejerna från gymnasiet just idag... Det kanske är tur i oturen att det "bara" är 6-årig bröllopsdag och inte 10 år. Nu är min man så snäll så att han ska skjutsa sin fru till tjejträffen så vi får väl mysa i bilen både dit och hem. Det finns lösningar på allt. 
 
 
Vi är ett gäng tjejer som gick tillsammans på beklädnadsteknisk linje på gymnasiet som tog upp kontakten igen förra året och tanken är nog att vi ska försöka hålla en årlig kontakt genom en liten träff där vi uppdaterar hur det gångna året har varit. Det finns ju olika sociala medier, men det är inte samma sak som att träffas i den fysiska världen. Så jag ser fram emot en härlig stund med tjejerna.
 
Ta hand om dig!