Ett vitt täcke av snö
Vilken känsla att vakna upp till ett härligt vitt vinterlandskap där det är tyst och lugnt. Att kliva ut genom dörren och ta stegen ut på det vita täcket och det knarrar och gnisslar lite härligt under sulorna gör att man blir lite barnsligt lycklig och varm innombords. Den där känslan kommer tillbaka som man alltid upplevde som barn när man fick se hur snön föll utanför fönstret och man visste att snart kunde man plocka fram pulka och skidor och ge sig ut och leka med resten av barnen i kvarteret. Bygga upp gupp och hopp i pulkabacken där man ibland lyckades sitta kvar i pulkan eller snowracern eller så trillade man av och körde näsan i snön. 
Jag var ett ganska försiktigt barn när jag var liten, jo jag är fortfarande en försiktig människa, så det var inte många gånger som jag vågade åka i de där guppen. Jag kunde också tycka att det var otäckt att ställa mig på de där gröna trickskidorna som var poppis på 70- 80-talet, men även det försökte jag mig på, men oftast de gånger då det inte var så mycket barn ute och åkte i backen.
 
 
Idag tog jag med mig kameran ut för att bevara det fina i vår värld. Det är fina vackra stjärnor som visar sig mot himlen och landar på de mest konstiga ställen både ensamma och tillsammans med flera andra för att bilda ett vitt vackert täcke.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag passade även på att upptäcka den vita världen inifrån genom fönsterrutan och den vita snön ger ett vackert ljus både inne och ute så det gäller att passa på att ta vara på det.
Det är något som jag har lärt mig nu den senaste tiden att ta vara på det som är för stunden, för du vet aldrig när eller om du får uppleva det igen.
 
 
 
 
 
Jag är ingen vintermänniska men en eller två dagar om året kan jag glädjas med den snö som faller och jag tänker även på barnen som tycker att det är roligt att leka och stoja i snön.
Jag är lite av den uppfattningen att snö och kallt kan det få vara bara jag inte behöver vara ute i det utan kan iakta det vackra från mitt fönster. Att bara titta ut och njuta av det vackra som jag kan se är gott nog åt mig, samtidigt som jag kan förstå de människor som vill ha mycket snö för att det tycker om att vara ute och göra olika aktiviteter. Det finns nog inte så många saker som delar Sveriges befolkning i för. och emot, men snö är nog ett sådant ämne. Jag är neutral och ställer mig någonstans mitt imellan. 
 
Ta hand om dig!