Även det lilla kan vara något stort.
Min största passion, efter min man och mina barn, är bakning som ni säkert har finurligat ut om ni har följt mig här. Men efter bakningen så kommer inredning inte så långt efter. Jag är inte så jättepetig vad det gäller de stora sakerna som t.ex. vår soffa, som är både lappad och lagade här och där. Utan för mig är det de små detaljerna som gör helheten. 
Jag älskar att kolla runt både i virituella och fysiska affärer. Men jag tror inte att det finns något som slår så högt som att få komma in i en antikaffär och bara gå runt och plocka och pilla på sakerna.
Jag har en förkärlek för det gamla och nötta och min högsta dröm är att kunna renovera ett stort gammalt sekelskifteshus och flytta in i och bara gå och mysa. Att få inreda med tidstypiska detaljer och möbler, skulle vara min största lycka just nu. Men vem vet, plötsligt händer det!
Nu är det så att jag handlar inte bara gammalt utan det kommer även in nya saker här i huset också. Häromkvällen beställde jag från Bluebox.se de här fantastiska klädnyporna i lite mer retrostil.
Jag fastnade för den söta apans uppsyn och han ser så lycklig ut, den fina lindansösen, akrobaterna där den manlige har lite drag av "starke Adolf" och den mustaschprydde jonglören som ser så prydlig ut. De får stanna och bo hos oss ett tag nu.
Är du nyfiken på dem så hittar du dem här.
Min tanke är att de ska få hänga på väggen på ett litet "klädstreck" av något fint spetsband och där ska jag hänga upp lite fina fotografier som vi har. Men just nu är de liggandes i en ask på vardagsrumsbordet och jag tycker nog att de pryder sin plats där också.
Nu har snön börjat falla ganska tätt här utanför fönstret och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det... Jag skulle hellre se solen och att graderna på termometern började stiga. Nu går vi snart in i februari och vi får se positivt på det att snart har vi våren här!
Nu ska jag börja tända upp lite ljus här hemma och min man har tänt upp brasan så att det börjar bli varmt och skönt här i vardagsrummet. Vi tar en myskväll i soffhörnet och njuter av att helgen har börjat.
 
Ta vara på din tid och var rädd om dig!