Blue suede shoes
Med risk för att låta som den värsta fashionista så ska det här inlägget också handla om mode. Igår var det klädinköp som ni fick läsa om och idag blir det skor i mitt inlägg.
Märket är Marco Tozzi och inköpta på Sko-Nisse i Vimmerby.
Vi ska på bröllop lördag nästa vecka och klänningen är fixad sedan länge. Den inhandlades från Zalando.se och jag har där hittat ett klädmärke från Storbrittanien som heter "Closet". Du hittar den här. De gör mest klänningar men även några kjolar och toppar kan man hitta i deras kollektioner. Jag hittade en klänningsmodell som passade min kroppsfigur väldigt bra och det som jag gillar med detta klädmärke är att de syr upp sina modeller i många olika tyger och därför kan man vara säker på att man har en modell som passar en men man kan köpa den i annat tyg. Det har jag gjort då jag även köpte en klänning i samma modell men med annat tyg till skolavslutningen. Väldigt praktiskt tycker jag.
Jag var väldigt nöjd med att ha hittat klänningen tidigt, jag brukar annars vara ute i sista minuten, och tänkte -Att skor är nog inga svårigheter att hitta.
Men det visade sig vara svårare än jag trodde och jag har letat i fysiska affärer och på nätet men inte hittat några som jag tyckte skulle passa till klänningen men framförallt till mina fötter. Jag är inte så bekväm egentligen att visa mina fötter för mycket då jag som ung spelade fotboll och därmed fick de en del stryk och sedan är jag dålig på att ta hand om dem och låta dem få lite vård och omsorg.
 
 
Men idag hittade jag dem, eller rättare sagt min man var det som såg dem först, och trots att de är lite öppna fram i tån så kändes det helt okej att ha dem på fötterna.
 
 
Lite glitter där framme och en liten lagom hög klack. Ja det behövs en klack då min man är ca 25 cm längre än mig, så därför känner jag att det kan vara nödvändigt för att jag ska komma upp mig en bit här i världen.
 
 
Så nu är jag dressad för bröllop och på fredag ska jag få hårkonsultation av min dotter som är den som ska fixa iordning mitt hår på lördag.
Eftermiddagen har gått åt till att förbereda lite inför morgondagen. Jag brukar skoja med mina elever och säga att det är den viktigaste dagen på hela året, Mors dag. Jag har bjudit hit mina barn på middag och det var ett önskemål från min dotter att få tårta till efterrätt. Så idag har jag bakat tårtbotten, fick baka två då jag bränden den första, och fixat med de fyllningar som ska smaksätta den. Bilder och recept får ni i morgon.
 
Nu ska vi njuta här hemma med hämtmat och något gott i glaset.
 
Ta hand om dig!