Första advent
Oj vad tiden går fort när man har mycket att göra! Igår hann jag inte titta in här till er för det var både pyntande och bakande här i stort sett hela dagen och när jag sedan väl kunde sätta mig var jag så trött så jag orkade inte helt enkelt. Jag tittade som vanligt på Så mycket bättre, vilket var tårfyllt igår. Så vackra och fina tolkningar av Lisa Nilssons sånger. När Kleerup sjöng sin version av Var är du min vän rann tårarna på mina kinder och man kunde verkligen se på honom hur mycket låten betydde för honom. Musik berör alla känslor som finns i bröstet...
 
 
 
Ljusstakarna och siffrorna minns jag inte var jag har köpt.
Dagen idag har vi tillbringat med att fortsätta pynta här hemma och sedan tog vi en liten tur in till Vimmerby för att gå på Julskyltning. Det är mysigt att bara gå runt och kika i affärerna, men det blev några små inköp också. 
Förr så gjorde jag alltid egna julkort som vi skickade till nära och kära. Jag tycker det är jätteroligt att pyssla och fundera ut hur de ska se ut, men det är verkligen ett tidskrävande jobb och jag har nu de senaste åren prioriterat att köpa kort istället. Nu gör vi det för en god sak också och köper de julkort som säljs till förmån för olika organisationer som hjälper utsatta på olika sätt. I år blev det till UNICEF för det arbete som de gör för alla barn runt om i världen vilket jag tycker är väldigt viktigt nu med tanke på hur det ser ut i vår värld. Jag omvärderar mycket nu i mitt liv, om det beror på åldern och att jag med den blir visare och klokare det vet jag inte, men med tanke på att jag ändå ska köpa julkort så kan jag göra det för en god sak skull. Nu ska jag bara ta mig tid att skriva dem och lägga dem på lådan. Själv väntar jag på att det snart kanske dimper ner några i vår postlåda. För jag tycker att det är så mysigt att få kort dessa söta gulliga julkort med allehanda tomtar och andra julfigurer på.
 
Glöggtunna och muggar från Önska, hjärtskål present.
Nu kommer vi att fortsätta adventsmyset här hemma med glögg och pepparkaka framför TV:n. Imorgon är det tidigt upp för att åka till US i Linköping på återbesök med min man och hans fingrar. Håller tummarna för att allt ser bra ut!
 
Ta hand om dig i adventskvällen!
#1 - Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma

Vad mysigt ni har det :)

Svar: Tack så jättemycket! Mitt i all renovering får man hitta sina små ställen som man kan få iordning på. ☺
Viktoria Grönqvist Alvin