Gott Nytt!
Idag är det första dagen på det nya året och första dagen på resten av mitt liv.
Igår skålade vi in det nya samtidigt som vi skålade ut det gamla. Där och då bestämde jag mig för att inte vara bitter över det som har hänt under året som gått utan känna tacksamhet över de saker jag har lärt mig under året, dels den lätta och den hårda vägen. För det är ju så som livet ser ut. 
 
 
 
Jag har lärt mig en hel del under året som gått, saker som jag under de 41 år jag har levt inte har behövt/velat lära mig men som nu blir istället en självklarhet att kunna. Det är både praktiska och teoretiska grejer som till största delen har fastnat uppe i hjärnkontoret och de erfarenheter som jag har gjort har lärt mig mycket om mig själv och andra. För det är också en del av livet, att ständigt lära sig nya saker, att våga vara nyfiken för att ta reda på det som man skulle vilja ta reda på och vara beredd på att det som finns framför mig just nu kanske inte finns kvar där nästa gång som jag blinkar. Men istället kanske jag förhoppningsvis lär mig genom dessa erfarenheter och upplevelser och upptäcker något helt annat som jag aldrig trodde fanns.
Alla dessa upptäckter och upplevelser som kommer i min väg vill jag under året som kommer göra tillsammans med de människor som jag känner är de som jag kan lita på och är genuint ärliga gentemot mig och sig själva. Livet är för kort och för intensivt för att låta den tid som jag har till förfogande upptas av de som jag inte har förtroende för och tar mer energi från mig än vad jag får från dem. Och jag i min tur hoppas och tror att jag kan ge så mycket av det positiva som jag har till dem som ger mig styrka och en tilltro till livet och mänskligheten.
 
 
Ha det gott!
♥