Vad har jag gjort idag?
Sitter här och hör hur regnet smattrar mot ruta, för nu är himlen genomgrå och det har regnat en liten stund nu och kommer förhoppningsvis göra så en stund till.
Ett härligt sommarregn en kväll kan vara riktigt rogivande och ge mig liten känslan av att ta det lugnt och bara vara ett tag. Om det regnar på dagen har jag svårare att ta det lugnt, då hittar jag ofta på en himla massa saker som ska göras, vilket jag har gjort idag.
 
Det blev storstädning av TV-rummet idag och även ommöblering av densamma. Dock är jag inte riktigt klar, det fattas gardiner i fönstren och alla saker har inte hamnat på sina platser än. Vissa saker måste jag nog fundera en stund över var de ska placeras.
Rummet känns mycket rymligare nu när jag fick göra om och då TV-rummet ligger på samma våningsplan som köket som vi renoverar är, så hittade jag en hel del byggdamm i hörnen och lite varstans om jag ska vara ärlig. Men nu luktar det såpa i rummet och även en doft av nytvättat då soffans överdrag hamnade i tvättmaskinen idag. Det är snyggt med vit soffa, så länge som den är vit...
Vi får se om jag visar några bilder när rummet väl är färdigt, vilket jag hoppas att jag hinner med att göra imorgon.
 
 
 
Jag har även plockat in några grenar från vår fina Schersmir som växer här på gården. Det doftar fantastiskt gott om blommorna men tyvärr så håller de sig inte så länge inomhus.
Att se den gigantiska Schersmirbusken spraka av de vackra vita blommorna i solskenet och känna den fantastiska doften och höra surret från humlorna som flyger från blomma till blomma, det är sommar det!
 
Ta hand om dig!
#1 - Anonym

Hej, vore roligt att se bilder på erat kök under renoveringen :)

Svar: Ja det skulle vara roligt att se för mig med... 😉 Just nu står det still och inväntar mannens semester som börjar på måndag. ☺ Orken har inte riktigt räckt till nu de senaste månaderna men det kommer.
Viktoria Grönqvist Alvin