Bä bä vita lamm...

Det finns så många olika vårtecken!
Tänk alla härliga skogsdungar som är täckta av vitsippor, ett helt hav, små söta tuvor med blåsippor som står och nickar, björkarna som har små musöron och sädesärlan som kommer och vippar på sina stjärtfjädrar när han går och spatserar på gräsmattan.
 
 
 
Men idag var jag och såg de allra mest bedårande söta små vårtecken man kan tänka sig! Då jag var och hämtade ägg från den lokala producenten så fick jag se de gulligaste ulligaste små lammungar ute i hagen vid ladugården. Det var i varierande storlekar och både svarta och vita, alla mer eller mindre skygga förutom en liten knatte som tyckte jag var lite spännande och han kom nyfiket fram till stängslet. Mamman såg dock lite avvaktande på mig så jag ville inte störa dem för mycket utan tog några snabba foton med mobilen för att sedan dra mig tillbaka därifrån för att inte vara i vägen för deras lugn och ro. Jag tycket nog att hon såg lite lättad ut när jag gjorde det valet och inte dröjde mig kvar hos dem. 
 
 
 
 
Ja, tänk nu är det snart maj och då står våren som vackrast i vårt land! Nu är det bara att njuta av den tiden som ligger framför oss. Spara den i sinnet för att plocka fram när höst och vinter kommer. För nu är det tid för mig att spara på upplevelser och känslor!
 
Ta hand om dig!

Kommentera här: