Hej livet, nu kör vi!

 
 
Ibland hittar man saker, kläder, smycken, maträtter, musik eller vad som helst som gör att man känner att det där, det är jag!
Den känslan infann sig när jag hittade detta halsband hos Hem fina hem, du hittar det här. Det finns flera olika träffsäkra budskap på deras halsband, men just det här träffade mig direkt och betänketiden var inte mer än en millisekund innan jag klickade hem det.
 
För på något sätt så är vårt yttre en spegling av vilka vi är, hur vi mår och var vi är. Jag är den personen som gärna kryper i mina jogginbyxor vardag som helgdag om jag vet att jag inte ska iväg någonstans, samtidigt som jag tycker att det är roligt att få klä upp mig och få känna mig fin inifrån och ut. Jag behöver få en dos av båda världarna och det som finns däremellan. Kan kanske bero på att jag är en person som kan vara svårplacerad, jag har liksom ingen riktig tillhörighet i något fack och ärligt talat så vill jag nog inte ha det heller. Att ha valfriheten att vara i nuet innebär för mig att vara så flexibel så att jag kan föra mig inom alla fack men inte behöva känna mig låst till ett speciellt.
Det enda som jag behöver är att få möjligheten att få känna närhet, trygghet och kärlek från nära och kära och det får jag här i livet så: "Hej livet, nu kör vi!"
 
Ta hand om dig!
 

Kommentera här: