Billa gård

Ikväll kom vi äntligen iväg min man och jag till Billa Gård. Då de har sommarkvällsöppet på torsdagar mellan 17-21 så har vi pratat om det hela juli månad, men av en eller annan anledning, som födelsedagar och liknande, så rullade bara veckorna på och det blev liksom inte tid till det och vi kom inte iväg som vi planerat. 
Men ikväll så hände det äntligen och efter middagen så tog vi bilen och åkte iväg, bara han och jag.
 
Du kan läsa mer om dem på deras hemsida som du hittar här.
 
Billa gård ligger ca 2 mil sydväst om Linköping, helt ute på landet i en fantastisk miljö som man inte kan annat än att älska. Det är en lantlig och mysig miljö både ute och inne, vilket de har utnyttjat de som driver verksamheten. 
Under dessa sommarkvällar på torsdagar erbjuder de smörgåsbuffé som vi valde att sitta ute och äta, men vid dåligt väder finns det sittplatser inne vilket är minst lika mysigt det. 
 
Tänk, här är han, han som bara är min ♥!
 
Efter vi hade fikat så tog vi en liten tur ute på gården där det fanns några höns, tupp och till och med en påfågel, vilken tyvärr valde att gå in och gömma sig i hönshuset när jag ville fotografera. Ett mysigt litet växthus och en vackert anlagt trädgårdsland fanns också att kika på.
 
 
 
 
 
 
Vi tog självklart en tur i butiken, vilken var välbesökt ikväll och därför valde jag att inte fotografera något inne. Mycket fina inredningsdetaljer fanns det och jag hade lätt kunna köpa med mig bilen full med saker, men jag kunde hejda mig och valde bara några få ting som jag visar vid ett annat tillfälle.
 
Till jul brukar de även ha öppet och jag har redan planerat för att ta en tur dit då med och jag får väl se vem jag kan få med mig den gången. Det kanske blir bilen full av familj? Vem vet...
 
Ta hand om dig!

Kommentera här: