Loppisrunda

Idag tog vi oss en liten sväng här i vår närmsta del av världen för en liten loppisrunda. 
Vi hann med att besöka Hultsfred, Oskarshamn och Västervik och något liten avstickare på vägen mellan städerna. 
 
Jag gjorde dessvärre inga större inköp men min man "fyndade" desto mer. Jag är väldigt kräsen av mig, vet vad jag vill ha och vad jag är beredd att betala för det. Kan jag då inte pruta ner det till den nivå som jag är beredd att betala för saken i det skicket den befinner sig i, ja då får det vara, OM det inte är så att jag har fallit handlöst in i en förälskelse med saker.
 
 
 
Jag hittade några söta kakformar och en ljusstake och för dessa 8 formar och ljusstake fick jag betala hela 18 kronor. Ni hör ju att jag har haft spenderbyxorna på idag!
Det jag egentligen är på jakt efter är tallrikar från Gröna Anna-serien men på de ställen vi var idag fanns det inte så mycket av den varan tyvärr, men jag fortsätter att hålla ögonen öppna efter dessa. Då jag ska ha dem som mattallrikar så behöver de även vara i bra skick och det gör att det är ännu svårare att hitta dem, men dock är ju fördelen att det går att köpa några här och där, det behöver ju inte vara på samma ställe, bara det är samma serie.
 
Nu njuter vi här hemma av levande ljus och att det äntligen regnar lite rejält. Det är lite mysigt att få krypa upp i soffhörnet och njuta av kvällen som är lite dunklare än vanligt.
 
Ta hand om dig! 

Kommentera här: