Baka med stil
Visst är det mesta roligt bara man har bra och snygga grejer att använda beroende på vad som passar in i sammanhanget? Att ha en både snygg och bra dammsugare gör att det är så mycket lättare att plocka fram snabeldraken ur städskåpet, att ha det snyggt och fräscht i tvättstugan där det finns gott om plats för fina förvaringskorgar och annat gör att det blir roligare att spendera en förmiddag där och att baka blir så mycket roligare om man har snygga och användbara redskap.
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag varit lite dålig på att baka under min ledighet, men jag prioriterar mest att vara just ledig. Det hindrar ju inte att jag inte visar upp lite av de oumbärliga redskap som jag har både för att baka men även att använda som rekvisita när jag fotograferar. 
I julklapp fick jag ett ganska platt och avlångt paket av min son och hans sambo och när jag öppnade det så var det den sötaste slickepott som jag har sett på länge. Den kommer från serien Miss Etoile och jag fick de två kopparna förra julen, att använda som rekvisita men även att dricka något gott ur. Jag tycker så mycket om dessa ögon som ger mig känslan av något lite blygt men ändå något som vill säga något.
 
Jag gillar dessa lite udda och annorlunda sakerna som inte alla andra har i sitt hem. IKEA i all ära, de gör mycket bra och billiga saker men de finns i de flesta hem. Jag har också både bestick och tallrikar, kastruller och karotter därifrån men tycker om att blanda upp det med det här som är lite annorlunda än vad gemene man har. Det är de lite mer udda sakerna som skapar min personlighet utåt och jag tänker alltid när jag köper något, oavsett om det är kläder eller prylar, om det är jag och min stil. Kan kännas fånigt att göra det, men om jag inte ställer den frågan är det lätt hänt att jag omedvetet kopierar någon annas stil som jag har sett på Instagram eller i en inredningstidning eller blogg. Nej det gäller att hitta det som är just jag och om det sedan innebär att det blir lika med vissa prylar eller kläder som någon annan har så säger det kanske mer om oss som personligheter, att vi har något gemensamt.
 
Nu tror jag att jag ska sätta mig i soffan och njuta en stund. Kanske med att fortsätta titta på serien "The Crown" som jag började med för jättelänge sedan. En fantastiskt bra serie, men ni som följer mig här vet ju hur dålig jag är på att fullfölja serier oavsett om det är på TV eller på Netflix. Men jag ska väl göra ett försök att kolla färdigt säsong 1 iallafall... om jag klarar av det... eller inte...
 
Ta hand om dig!