Det tickar i köket

Tänk vad det är roligt att få paket! Eller är det bara jag som tycker det?
Idag när jag kom hem från jobbet så satt min son i köket, vilket jag redan visste att han skulle komma på visit, och med sig hade han ett litet gulligt paket till sin mamma.
Vi har kommit i den åldern, både han och jag, då det här med när var och hur ett paket dyker upp inte har så jättestor betydelse. Det lilla paket som han hade med sig idag var min lite försenade födelsedagspresent då jag fyller år i juli. Men det har inte den minsta betydelse utan den dyker upp när den dyker upp OM den dyker upp, för det är heller inte något som vi tar för givet. Vi är lite lika där och det blir vad det blir när det blir.
 
 
 
 
 
Han har frågat mig flera gånger vad jag önskar mig och ni vet, som mamma så önskar man sig sällan något speciellt och så var det även den här gången. Det jag dock kom på var att jag ville ha en ny timer till köket som skulle passa in i inredningen, lite retro, lite gammaldags. 
Jag hade redan funderat själv på att inhandla en vit Zassenhaus då jag fastnade för både utseende och funktion på denna klocka, ni vet två-i-en det kan ju inte bli bättre, så det var bara att skicka en bild på en önskan och vips så slår den helt plötsligt in!
Så nu sitter den på köksfläkten och kommer att få arbeta hårt under sin livstid här i vårt kök så jag kommer verkligen att testa kvaliten på produkten. Jag tror att den kommer att få börja arbeta redan imorgon eftermiddag med ett och annat uppdrag.
Tack för den fina presenten!
 
Ta hand om dig!

Kommentera här: