En liten kortis

Klockan blev mycket idag innan jag fick tiden att titta in hos er, men min dag har varit fylld av allt mellan himmel och jord. Jag har dock inte hunnit med det jag hade planerat att jag skulle göra, men då det var att städa så spelar det ingen roll att jag inte hann med det. Dammråttorna får ligga kvar tills imorgon då jag får ta tag i det roliga nöjet, men det håller nog söndagsångesten borta.
 
 
 
Det blev en akutresa in till stan idag för lite shopping då mina vinterstövlar gick sönder igår på jobbet. Dragkedjan gick sönder så det gick inte att stänga dem överhuvudtaget, men det är tur att man är lite som MacGyver och kan fixa det mesta med nästan ingenting alls. Så jag gick omking med en gummisnodd runt vaden då det var det enda på jobbet som fanns som skulle kunna fungera.
Det känns lite surt att behöva gå och köpa vinterstövlar nu när man helst av allt vill börja fundera på vad man vill ha på fötterna till våren och inte vad för tjocka luddiga skodon som man kan ha nytta av nu.
Det fanns inte så väldigt mycket att välja på av förståeliga skäl och med tanke på att mina fötter drar storlek 37, som så många andra gör, så får jag vara mer än nöjd med att jag hittade något att ta med mig hem. Valde strategiskt ett par som är ganska neutrala så då de inte lär bli så jätteslitna kan jag kanske ha dem nästa säsong också, iallafall som andrahandsvalet... 
 
Nu blir det Melodifestivalen för oss här hemma och det är nog fler än vi i detta land som väljer att zappa in SVT1 ikväll fast det inte är alla som erkänner det. Vi tittar mest på det för att det inte finns så mycket annat att titta på dessa lördagkvällar. De andra kanalerna verkar välja att sända lite "sämre" program under den här en och en halv timme som programmet håller på. Kan det måhända vara för att det är så många som tittar på "Mello"?
 
Ta hand om dig!
1 Ida:

skriven

Gud vad fin bild!

Svar: Tack så jättemycket!
Viktoria Grönqvist Alvin

2 Sarah:

skriven

tack ska du ha =)

3 Linda:

skriven

Kul med lite shopping :-)

Svar: Visst är det så! 😀Ha det gott!
Viktoria Grönqvist Alvin

Kommentera här: