Söndagsfundering
Då blev jag visst sittandes här igen. "Missade" gårdagen helt enligt min egen vilja då varken orken eller tiden riktigt var på min sida då dagen spenderades mycket i bilen samt ett födelsedagskalas i Kalmar. Mannens minsta barnbarn fyllde 1 år och ett ådant kalas vill man ju inte missa och då det är en bilresa på nästan två timmar enkel resa så tar det mycket av dagen och orken konstigt nog när man bara sitter still i bilen. 
Vi hade dock tur som kom hem innan det började snöa ordentligt och vid tidpunkten då rullgardinen drogs ner här igårkväll så var marken täckt av ett vitt täcke. Dock blev jag glad över att bli väckt nu på morgonen av solens strålar som visade sig och solen tillsammans med alla plusgrader har nu lyckats få väck all snö.
 
 
 
Sitter här och njuter av att dottern har gett sig på bakkonsten här hemma. Det är nog mest för att hon själv är sugen på något, men inte mig emot då det är gott att äta det som någon annan bakat. Dottern tar gärna fram min nyaste upplaga av "Sju sorters kakor" då hon ska baka men det är absolut inte sämre än någon annnan bakbok. Den erbjuder lite av "husmanskosten" i det svenska köket, och med det menar jag att det är lite av de traditionella bakverk som vi hittar i den och inte alla dessa utlandsinfluerade bakverk som vi nu är ganska snabba på att annamma i vårt bakande och ätande. Gillar båda sorterna ska jag erkänna men jag kan tycka att det är lika gott att fika på ett hederligt brysselkex med de fina rosa sockriga kanterna som det är att smaska i mig en cupcake med knallrosa sör frosting dekorerad med glitter och glamour.
 
Resten av dagen här hemma kommer gå i samma vanliga söndagslunk som det brukar så här dagen innan arbetsveckan börjar. Till alla er som har söndagsångest, jag har det verkligen, så tillhör det nog livet och kan vara svårt att inte drabbas av. Men är det någon som har något bra råd om hur man ska komma över den här ångesten som infinner sig varje söndag under årets arbetsveckor så får ni mer än gärna dela med er av dessa tips!
 
Ta hand om dig!