Vilken överraskning!
Jag är en person som gillar nätshopping då det passar mig som människa att slippa trängas i affärer och leta runt i hyllor efter saker som jag inte riktigt vet om jag vill ha eller inte. Men det slår sällan eller aldrig fel att om jag inte köpte det som jag tvekade till om jag skulle köpa eller inte så ångrar jag mig när jag väl kommer hem och det är mer än en gäng som jag har kommit hem och tänkt att det var dumt av mig att jag inte kostade på mig just den saken eller plagget.
Men med näthandel är det annorlunda där jag kan ångra mig både en och två gånger, klicka hem en vara för att sedan inse att den passade jättebra eller inte var rätt för mig, eller klicka hem varan efter någon dags betänketid och velande fram och tillbaka. Det är helt fantastiskt och är ett system som gör mig lugn i sinnet.
 
Tyvärr kan jag vara lite disträ ibland om jag har klickat hem flera varor från olika ställen och kanske inte riktigt kommer ihåg vad jag har beställt eller från vilket ställe som jag genomförde köpet på. Då blir det som en glad överraskning när det dimper ner ett paket i postlåda eller att jag får gå och hämta det hos mitt postombud. Lite som att ha födelsedag flera gånger om året, fast det är jag som får betala mina egna presenter...
 
 
 
 
 
Men idag blev det en stor överraskning då det kom ett paket i postlådan med två fantastiska varor, men som jag inte har en enda aning om varför de kom i min ägo. De liksom bara dök upp här på precis rätt dag för att få mig på bra humör. Men visst är det spännande när saker bara händer och man har inte den blekaste aning om varför det sker det som sker!
Jag har dock en prenumeration på tidningen "Allt i hemmet", som är avsändare av paketet, men jag undra varför de skickade just dessa varor till lilla mig. Det fanns inget brev eller litet kort i kartongen, men jag njuter av dem iallafall och är glad för att det var någon som tänkte på mig av någon outgrundlig anledning. Eller du kanske har en aning?
 
Båda luktar väldigt fräscht av eucalyptus och rosmarin och de fina flaskorna gör inte saken sämre. Kan bli en ny favorit i badrummet här hemma.
 
Ta hand om dig!