Bakluckeloppis

Ikväll tog vi oss en tur till Ydrefors och den bakluckeloppis som anordnas under onsdagar i juli månad. 
Många säljare med mycket varierande utbud. Allt från miniraggsockar och andra klädesplagg till antika väckarklockor och allehanda verktyg, både nytt och begagnat. Ljusstakar i olika modeller, material och ålder, kaffeserviser och udda tallrikar, lego och barbie, ja en salig blandning och något för alla åldrar.
 
Jag är ganska kräsen när jag går på tillställningar som dessa och köper inte för köpandets skull. Jag är oftast ganska kritisk till äkthet och ålder på grejerna och är jag det minsta osäker så avstår jag ett köp, om det inte är så att jag verkligen har fått känslor för den.
Idag blev det måhända ett sådant köp där pris kontra känsla kanske inte stämmer överens, men vad fasen det får i så fall vara så. 
 
 
 
 
 
Jag hittade en härligt blå burk från Hakonbolagets kafferosteri i Västerås som jag inte kunde motstå.
Ni vet den där känslan som uppstår när man lyfter på något och hittar saker under där som fångar ens blick och känslor. Ja då är det bara att "köpe".
Den största anledningen till köpet är nog ändå att det står Hakon på den och då min man heter Håkan och han gillar kaffe så passar det ju ypperligt att den ska få en plats här hemma hos oss. Det står ju liksom på burken.
 
Nästa vecka har min man semester och jag ska nog försöka få med honom på en loppisrunda här i norra Småland. Ni kanske har bra tips på något ställe som vi borde besöka? Snälla skriv gärna då en kommentar här nedan så kanske jag gör ett besök.
 
Ta hand om dig! 

Kommentera här: