Finsmakarnas afton

Hm... har fortfarande inte fått igång min dator och har allvarligt talat inte lagt någon energi på det heller idag. Den behöver nog lämnas in för att fixas och i så fall så vet jag inte när om och hur det blir. Men skrämmande att jag är så beroende av tekniken när den finns i min närhet. Då den tekniska biten just nu inte fungerar så blir det tyvärr inte så mycket bilder då det enda som jag kan visa er är enstaka mobilbilder men det hoppas jag att ni har överseende med. 
 
 
 
Efter pysslande både ute och inne idag så hamnade vi i soffan nu tillslut och damernas fotbollsmatch. 
Med resterna av gårdagens middag i magen så njuter vi nu av en kopp kaffe och min favorit, ett glas konjak. Denna bärnstensfärgade dryck tillsammans med kaffet gör att jag känner mig verkligen som en finsmakare av högsta rang. 
Det är inte många som jag känner som gärna tar en konjak till avec utan det tas hellre en söt likör. Nja, det är inte riktigt min grej utan jag vill ha den här murriga smaken som konjaken ger. Det är en härlig varm känsla som sprider sig i kroppen efter drycken svalts ner och det passar mig som är lite frusen av mig även om det är 20 grader varmt. Så vi kan ju säga att den här finsmakaren tar det även i medicinskt syfte. 
 
Ta hand om dig! 

Kommentera här: