Min dag

20:e juli, Margareta har namnsdag och jag har min egen dag, min födelsedag. Ingen dag som det slås på stort utan den firas i hemmets lugna vrå med de närmaste familjemedlemmarna. 
 
 
 
Att fylla år är inget som jag firar stort, inte ens de jämna åren, utan jag nöjer mig med att få vara hemma och bara vara. Självklart är det roligt att få paket men inget jag tar för givet utan det är en bonus om det finns ett eller två till mig. 
Det blev tre "paket" idag och det blev tre bra saker, något som jag önskat mig och två som jag inte visste att jag ville ha förens jag fick dem. Det är ju bra presenter!
 
Av sonen med sambo fick jag ett efterlängtat citrusträd så nu håller jag tummarna för att jag ska lyckas hålla det vid liv.
Av mannen fick jag sportartiklar i form av en aktivitetsklocka och en "magväska" som jag kan ha när jag är ute och går eller joggar.
 
 
 
Förutom aktiviteten paketöppning så bjöd jag på middag och därefter jordgubbstårta. Tanken var att jag skulle delge er receptet och bilder på den idag men då min dator har valt att inte arbeta idag av någon anledning så får jag göra det en annan gång. Jag hoppas att ni kan ge er till tåls. 
 
Nu ska jag fortsätta njuta av den fantastiska sommarkvällen och hoppas att du har haft en lika härlig dag som jag har haft! 
 
Ha det gott! 

Kommentera här: