Rastlösa fasen

Jaha, här sitter jag och gottar mig med jordgubbar och glass. En helt vanlig tisdagkväll. 
Hm.. jo jag är medveten om att det har blivit ganska mycket guldkanter på senaste tiden och kanske inte lika mycket motion på det, iallafall inte mer än den där vardagsmotionen som sker med gräsklippning, ogräsrensning, målning och vad det nu är jag har hittat på om dagarna. 
 
Ja, för det är just det som är lite av ett "problem" just nu, att jag hittar på saker att göra hela tiden. Jag har fortfarande inte riktigt kommit ur den där rastlösa fasen, utan har ett myrbo i kroppen att jag måste/bör göra något hela tiden. Och jag som hade planerat att ta det lugnt och så när jag sitter och reflekterar över dagen så har jag gjort åt helvete för mycket!
 
Får försöka råda bot på det, men jag vet att så länge jag är hemma så kommer det vara svårt att slappna av och bara skita i allt. Det går alltid att plocka lite här, torka lite där, fixa lite både här och där och ni vet ju hur det är, när man börjar på ett ställe att plocka så drar det oftast med sig en del till, och lite till och lite till... och snart så är hela huset storstädat! Hur gick det till? Jag som bara plockade undan tidningshögen från vardagsrumsbordet!
 
Får väl gå och träna på det här läget nu!
 
Oj då! Det blev visst ett lite gnälligt inlägg idag vilket inte alls var meningen från början. Men ibland så behöver jag få vara lite gnällig här och på sätt och vis så är det kanske bra då det finns de som känner igen sig och inte behöver känna sig ensam om att vara den rastlösa typen, fast man egentligen skulle bara ta det lugnt, ligga i hängmattan med en bra bok och en god drink och bli så där lite lullig och avslappnad som man skulle vara en helt vanlig tisdag på semestern.
 
Njut nu av sommarkvällen!

Kommentera här: