Västervik och Visfestivalen

Igår tog jag och min man en liten datenight IGEN! Vi börjar visst bli bra på det här att ta vara på lite egna stunder på tu man hand han och jag. 
Det behöver inte alltid vara så långt hemifrån utan det kan räcka med en liten tripp några mil åt något väderstreck där man inte stöter på personer man känner var och varannan meter. Att bara få chansen att vara HAN ♥ och jag!
 
 
 
 
Igår tog vi bilen och åkte till Västervik på kvällen. Vi passade på att äta god mat på en uteservering nere vid den lilla hamnen i solnedgången och bara det här att få sitta ner och äta mat som någon annan har lagat, det är lyxigt värre. 
Den här helgen var det den årliga Visfestivalen i staden, vilket resulterar i mycket människor, både turister och "hemortare" men det är trevligt att få röra sig bland en massa människor och få uppleva den stämning som infinner sig bland sommarglada väsen.
Vi var aldrig inne i slottsruinen och lyssnade på de som uppträdde, men det är lika gemytligt att strosa runt utanför då det är ett härligt myller av människor och hundar som även de är ute och strosar eller har med sig filtar och sitter utmed havskanten och äter och dricker gott. 
 
 
 
 
 
 
Vi fick njuta av en riktigt härlig sommarkväll igår som jag hoppas inte var den sista för det här året. Dock är det inne-göra-dag idag, vilket inte gör mig så mycket när det blir en dag då och då. Vi får se vad resten av den här dagen har att erbjuda. Det kanske bara blir en god bok i soffhörnet, men det kan det vara värt och gott nog och det är en form av aktivitet det också, om än av det lugnare slaget.
 
Ta hand om dig!

Kommentera här: