Första fem dagarna...

... innan helgen är alltid jobbigast! Jo tack, när tålamodet sviker och man bara skulle vilja ta allt vad som går under kategorin teknik och gräva ner bakom uthuset för all framtid, ja då är det jobbigt...
Samtidigt har jag mig själv att skylla då jag inte gjorde det där mest vuxna man kan göra i livet igår, du vet betala räkningarna. Men är man lat så är man och då sparar man det roligaste till sist. Jag hoppas verkligen att du uppfattade den ironiska tonen i mina ord. Men nu är det gjort och nu dröjer det en hel månad till nästa gång det ska göras igen, tack och lov!
 
 
 
Hade hellre spenderat tiden som jag lade framför datorn utomhus istället med en härligt skön promenad i det fantastiska vårvädret. Men gatorna finns kvar och ljuset om kvällarna har kommit för att stanna nu ett tag så jag skulle tro att jag får fler chanser inom en snar framtid.
Är lite sugen på att införskaffa mig ett par nya löparskor men vet inte riktigt vad jag ska satsa på. Det är en hel djungel med skor och jag tycker att det är lite kämpigt och besvärligt rent psykiskt att genomföra ett löpartest på bandet i sportaffären och vill hellre bara kunna köpa en sko som jag tror på. Nu vet det förståndiga Viktoria att det är absolut inte bra för kroppen att göra på det viset, men samtidigt så sitter det en liten filur på axeln och viskar i örat att det går så bra så att bara "gissa" lite så där. Har du några tips som inte innefattar en kort löptur på bandet i sportaffären för att ta reda på vad som passar bra som individuell löparsko så tar jag mer än tacksamt emot dem.
 
Idag har det verkligen blåst ljumma vindar och lilla frusna jag har gått utan jacka nu en stund på eftermiddagen utan att tycka att det har varit det minsta kyligt. Så himla härligt! 
För det är det här vi har längtat efter vi frusna introverta nordbor, ljuset och värmen som gör att vi öppnar upp oss och bjuder in på ett helt annat sätt. Det märks på oss alla hur mycket gladare vi blir när det blir vår och det tjattras både här och där och då menar jag inte enbart fåglarna som låter. Nej, vi människor blir mer kontaktbenägna och pratsamma och som vanligt så har vi tur att vi har det härliga vädret som vi kan diskutera om det är så att det blir helt stiltje i ordflödet om vi skulle träffa på någon som vi börjar prata med.
 
Nu blir det snart att gosa ner sig i soffan och lägga upp fötterna på soffbordet och avnjuta ytterligare ett avsnitt med de härliga människorna i Köping! De förgyller verkligen min måndagskväll och jag älskar de olika personligheterna som vi får möta. Olika är bra!
 
Ta hand om dig!

Kommentera här: