Fredag eftermiddag

Sitter här i köket och tar in att det är fredag och dags att stänga av den delen av hjärnan som driver de jobbrelaterade aktiviteterna. För det är ett måste att verkligen kunna släppa en del av livet, i det här fallet jobbet, för att kunna njuta och ta vara på det andra som finns här i livet. För det finns så mycket som man riskerar att missa annars om man ständigt är uppkopplad på alla kanaler som är igång. Låt det bli tillfälligt avbrott på vissa ställen och så länge ingen kommer till skada så är det inget farligt att helt enkelt strunta i saker och ting. 
 
 
 
 
Jag älskar att tillbringa tid i köket och att bara få sitta på pallen vid köksön och låta minutrarna ticka förbi, det gör mig inget alls. Här får jag tid att andas och samla kraft, planera och fundera, placera in mig själv i mitt liv, något som jag ibland kan glömma bort att göra.
 
 
 
 
 
 
Just nu letar sig några svaga små solstrålar in genom köksfönstret och jag känner mig tillfreds att få sitta just här just nu och vara den jag är och bara njuta av att det är fredag eftermiddag och tid för att bara vara en stund eller två. 
 
Ta hand om dig!

Kommentera här: