Tassa runt

Det blir inte alltid som man tänkt sig men oavsett vilket så är det bara ta det onda med det goda och det positiva är att dagen har varit väldigt lugn här för mig. Då min rygg har bråkat lite idag så har jag tagit det extra lugnt för att inte förvärra situationen och det har fungerat ganska bra att bara tassa runt här hemma och göra lite småpyssel och där imellan vila lite grann. 
 
Tog med mig kameran ut en liten stund idag när jag tog en liten inspektionsrunda i trädgården. Nog för att det fortfarande ser ganska trist och brunt ut på de flesta platser i trädgården så gör dock de små grönskande plättarna så mycket där de lyser upp. Jag smög runt och kikade lite i trädgårdslandet och där hade redan rabarberna börjat att sträva uppåt och nu börjar jag längta efter att få starta upp odlingssäsongen igen.
 
 
 
 
Självklart var jag tvungen att fotografera mina små söta snödroppar som tittar upp här och där. De är inte många men de är alltid lika välkomna varje år. Har funderat över att anlägga ett litet land någonstans i trädgården där jag ska plantera lite vårlökar så som krokus och scilla, men det får bli till hösten i så fall om det nu blir i år, eller kanske ett annat år. Men det är alltid lika roligt att planera för trädgården men när/om det blir genomfört är en annan fråga.
 
Ta hand om dig!
1 rememberthiis.blogg.se:

skriven

fina bilder

Svar: Tack så jättemycket!
Viktoria Grönqvist Alvin

Kommentera här: