Vårväder

Åh, hoppas att du har passat på att njuta av det härliga vädret idag! Den verkligt fina vårdagen som inte kunde visa sig från någon bättre sidan än den här!
 
För det här med väder är ett fantastiskt fenomen för oss här i Sverige. Det säkraste samtalsämnet som man kan ha och det finns inte en människa i detta avlånga land som inte är samtalsvillig om just det ämnet och det oavsett om vi känner varandra eller är fullständigt främlingar, för ska vi prata om det då blir vi mer öppna och pratsamma. 
Oavsett vilken sorts väder det är så har vi alltid något att säga om det och det är liksom aldrig riktigt lagom, och vi som är landet lagom... hur gå det här ihop sig... typ inte alls!
 
Jag har dock inte hunnit med att vara så mycket utomhus idag då vi har varit på våffelkalas, ja du har väl inte missat att det är våffeldagen idag, och resterande delen av dagen har ägnats åt ett litet projekt som jag visar er imorgon. 
Men bara att få uppleva solskenet inifrån kan räcka ibland och den där längtan och väntan på riktigt varma dagar har börjat dyka upp nu mer och mer mestadels för att jag vet att de är inte långt borta. Redan nästa helg går vi in i april månad och sedan vet jag av erfarenhet att det bara rullar på i full fart mot sommaren. 
 
 
 
 
Solens varma strålar väcker verkligen trädgården till liv och det går nästan att se från dag till dag hur det växer i rabatten och hur knopparna växer till sig mer och mer på både fläder och syren här hemma och i trädgårdslandet så börjar rabarerna sträva uppåt med sina tjocka knölar. 
Imorgon ska vara en lika fin dag med om jag inte har missat något i väderleksprognosen och då ska jag nog passa på att köra ut näsan en lite längre stund innan det är dags för kalas nummer två den här helgen.
Men du, glöm inte att ställa fram klockan en timme i natt, för nu får vi sommartid!
 
Ta hand om dig!

Kommentera här: