Moderskärlek

Idag för 23 år sedan fick jag hålla min förstfödda för första gången i min famn. En pojke med mörkt hår och mörka ögon som hade viljan att visa världen att här är jag!
En efterlängtad liten parvel, om nu 54 cm lång och 4480 gr räknas som liten, såg han världen för första gången och förändrade mitt liv för alltid. 
 
En mammas kärleken till sitt barn är villkorslös, vilket jag har lärt mig under årens lopp. Att få privilegiet att se sin son växa upp till en självständig ung man med egen vilja och eget driv gör mig stolt. Att få äran att vara delaktig i hans liv och glädjas åt de framgångar som han åstadkommer och vara där och stötta då det behövs i livets inte alltid lika ljusa stunder, det är min lycka.
Att få det viktigaste uppdraget i livet, att få bli någons mamma, är ett åtagande som jag tar på största allvar och fullföljer till livets slut. Det är det uppdrag som jag åtog mig från den första dagen då livet började existera och ett avtal som inte går att bryta, det är livslångt...
 
Som mamma finns jag alltid på standby och finns alltid tillgänglig oavsett vad som sker. Det finns alltid en stund över för mina barn och det går alltid att nå mig oavsett om det är tidig morgon eller mitt i natten. Slå en signal så svarar jag, oavsett var, oavsett när...
 
Grattis på 23-årsdagen Kristoffer!
 
 
 

Kommentera här: