Premiär!

Jag kräver inte mycket alla gånger utan är ganska anpassningsbar för det mesta. MEN det finns något som jag absolut aldrig gör för att det ska. Nej det måste vara de förutsättningar som dagen har erbjudit för att jag ska göra det, gå barbent och i ballerina.
 
Idag har det varit en alldeles underbar dag som har erbjudit både värme och sol i vår del av landet. Det har varit härligt med denna försommarvärme som har erbjudits och då det var kalasdags på gång idag så passade jag på att ha min premiär och klä mig i klänning, strunta i strumporna och stoppade fötterna i ett par härligt mjuka sköna ballerina. 
 
 
 
Ni som följer mig här vet att jag är förtjust i denna skomodell, vilken jag tycker passar till allt, både jeans och klänning, samtidigt som fötterna får lite utrymme och inte behöver känna sig inklämda i en sko som ger skav både här och där. Dock märkte jag när jag satte mig i bilen och skulle köra iväg att det var en vanesak att ha pedalerna så nära forsulan och att det inte fanns en tjock gummisula under foten som tog bort den mesta känseln. Lite slir på kopplingen några gånger har jag bjudit på, men som emd allting annat så sitter det mer eller mindre i ryggmärgen och med förhoppningar om många många fler dagar som den här så ska det nog ordna till sig så småningom!
 
Inte så brunbrända ben ännu, men vad gör väl det?
 
Det blev en hel del bilkörande idag då det dels blev en färd in till den stora staden och hjälpa söta dottern med lite ärenden, sedan till älskade sonen för en lite tidig födelsedagsfika, han fyller inte år förens på måndag, och överlämnande av paket. Det är svårt att komma på vad man ska köpa till sina vuxna barn och jag kanske inte alltid ger de roligaste presenterna utan tänker allt som oftast lite logiskt, vad de kan tänkas behöva. Jag vet av egen erfarenhet att man inte alla gånger blir överlycklig just när man öppnar denna sortens paket, men efter ett tag så inser man att det var just precis det som jag behövde och slapp att bekosta det själv. Jag tror att ni är flera som känner igen er i detta. 
 
Det blev sen hemkomst för mig idag då det blev en hel del bilkörning fram och tillbaka och jag landade inte här förens starx efter klockan åtta nu ikväll. Älskade mannen åkte motorcykel och hann före mig hem och det kändes väldigt lyxigt att få sätta sig vid dukat bord och bara mumsa i sig av maten och ett par glas vitt har vi också unnat oss efter den här fantastiskt trevliga dagen.
 
Jag hoppas att du har haft en härlig dag du också och hunnit att njuta av både väder och ledighet och det bästa av allt är att jag har en dag kvar på helgen och söndagen ska det njutas av i största möjliga mån!
 
Ta hand om dig!

Kommentera här: