Vad köpte jag nu då?
Åh vad jag gillar att få plocka in i garderoben, det där nya som man har inhandlat! Samtidigt som det åker in nya plagg så har det åkt ut gamla plagg som bara hänger och som jag tänker att den där ska jag nog använda någon gång. Men det där någon gång blir ingen gång och då ryker det, det plagget och ibland en hel del där till. Som tur är så har min man en svärdotter som gladeligen tar mina avlagda kläder och för henne så är de ju helt nya och roliga att klä på sig medan jag tycker att de bara är tråkiga och svåra. Jag tycker att det bara är roligt att hon vill använda dem och tur är väl att smaken är som baken!
 
 
Att fota kläder är inte riktigt min grej, det är så mycket lättare med en kaka som går att snajsa till bilderna med lite fina attiraljer. Kläder är så platta och då jag varken var stylad eller ens hade lusten att vara med på bilderna själv så får ni hålla till godo med lite "platta" bilder på dem.
När jag skulle börja fota så såg jag att jag hade hållt mig till fyra färger när jag shoppade igår på GeKå´s och färgskalan gick från grått, svart, mörkblå till rosa. Det blev faktiskt ganska mycket rosa inslg eller helrosa plagg, men jag måste säga att jag som ofta är en ganska svart människa vad det gäller färgval på kläder känner att den här mysiga rosa färgen som är nu passar så bra att matcha med svart så det är bara att köra på.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har även fastnat för den här ryschpysch-grejen som är nu med volanger och knytningar både här och där. Det känns lite romantiskt och lite gammaldags vilket jag gillar så vi får väl se hur länge jag tycker att det modet är något att ha. Men som det är nu så gillar jag det skarpt.
Jag tycker även om att bryta av det romantiska med lite tuffare inslag, som att till exempel ha en romantisk blus till ett par slitna jeans eller ha ett lite tuffare skärp som accessoar. På GeKå´s kan man hitta skärp av all de slag och till en riktigt bra peng och om man då tänker som jag att det är något som bara ska vara för nu och inte behöver hålla några längre tider, då är det perfekt att investera i deras skärp då kvaliten håller så länge den håller.
 
 
Hittade även ett par nya tofflor som är supersköna! Då vi har ganska kalla golv på undervåningen så går det åt att ha något extra på fötterna och då mina gamla tofflor hade gjort sitt så var det bara att investera i ett par nya. Jag hopppas att de gör den nytta jag önskar nu hela vintern.
 
Nu ska vi fortsätta att njuta av fredagen och vi får se om det hamnar något mer på agendan idag eller om det bara får rulla på i sin egen lilla takt i eftermiddag och kväll. Men är man ledig så är man och då är det bara att ta vara på tiden som man själv önskar. Eller vad tycker du?
 
Ta hand om dig!
#1 - Leena

Den blå klännngen köpte jag oxå förra veckan. Helt underbar! Men du hittade mycket annat snyggt oxå 👌🏻

Svar: Tack! Gillade verkligen formen på klänningen då den döljer en del av det där oönskade som sitter runt den så kallade midjan.
Viktoria Grönqvist Alvin

#2 - Mia

Va mycket fint du hittat! Koftan skulle jag bo i! :)

Svar: Tack! Ja koftan är nog min favorit också. Den kommer att bli välanvänd skulle jag tro. Ha det gott!
Viktoria Grönqvist Alvin