Badrumsdrömmar
Sitter här och längtar efter ett badkar! Ganska oväntad längtan kanske, men nu är det så länge sedan jag hade möjligheten att krypa ner i ett varmt bad med ett härligt badskum som sällskap. 
Senast jag hade boende med badkar, förutom en och annan hotellvistelse, är när jag och barnen hyrde en lägenhet för sisodär 13 år sedan. Det har gått några år nu sedan dess och jag känner att det börjar bli på tiden att det sker snart igen. Äga ett badkar alltså.
Att renovera badrum kostar ju en hel del pengar och ska göras av fackkunniga människor, men för den skull så kan man ju alltid drömma sig bort en stund och ha önskningar om vad man skulle kunna tänka sig vilja ha.
 
Vårt gamla kök här i Åkerdala är vår ambition att det ska göras om till badrum. Det ska finnas både badkar och dusch och då det är ett rum med ganska bra golvyta kvadratmässigt så har jag förhoppningar om att kunna få till en hel del bra förvaring därinne med av handdukar och allehanda andra skönhetsprodukter och rengöringsklet som man som kvinna VERKLIGEN behöver för att överleva dagen och natten. 
I badrum så gillar jag inte att ha öppna förvaringsskåp då det blir både dammigt och fuktigt vilket gör att det damm som hinner med, vilket det alltid gör, att lägga sig som en grå liten hinna på hyllor och andra ställen och dessa klistrar sig fast då det blir fuktigt. Detta medför att det blir så tråkigt att städa då det innebär att alla hyllor måste tömmas för att kunna torka rent och snyggt och sedan ska allt tillbaka igen efter att även alla saker har blivit avtorkade. Och för att minimera denna städning till lite mer sällan  så tänker jag att bra vettig förvaring som är stängd gör detta möjligt. Drömma kan man ju.
 
http://inredningsvis.se/inspiration-badkar-med-tassar/  badkar med tassar
Så här skulle jag absolut kunna tänka mig att ha det! Bild från Pinterest.
 
Mitt drömbadkar har lejontassar och en härligt gammaldags kran som fyller upp mitt badkar med härligt varmt vatten och som innehåller det där väldoftande badskummet. 
En annan dröm som jag har är att ha någon sorts ljudanläggning i badrummet där jag kan antingen lyssna på musik i badet eller lyssna på en ljudbok. För att läsa en riktig bok i badet är ju så totalt värdelöst! Varenda sida i boken blir fuktskadad och hur många gånger har man inte varit nära att tappa i boken i badet och någon gång så har man även lyckats med den bedriften. Nej, bättre med ljudbok i badet.
 
Tänk att få tända upp en hoper levande ljus, sätta på lite soft musik, ett lavendeldoftande badskum i vattnet och sänka ner sin fredagströtta kropp i det varma vattnet och tillbringa en timme där i sin ensamhet. Det kallar jag vardagslyx!
 
Ta hand om dig!