Möjlighet och mod

I den lilla, men naggande goda, sfär jag befinner mig i om dagarna så kan man hitta så mycket positivt och upplyftande om man bara vill. Att få höra från någon att man har gjort skillnad på små vis, i tanken eller i hjärtat, det glädjer mig så mycket!
 
 
Det lyfter mig och inspirerar mig att fortsätta skriva här på bloggen, då jag får veta att det jag vill förmedla når fram till er. Hur mina tankar och funderingar som spretar åt alla håll och kanter gör sig förstådda, fast jag knappt själv förstår mig ibland, det är min drivkraft att sätta mig här nästan varje dag.
 
Det är inte varje gång som jag får till det och skriver något som har betydelse, och så måste det få vara. Att ibland få vara den som kanske gnäller eller bannar, eller flamsar och tramsar, det är delar av livet det också, men det gäller att hitta det både allvarliga och seriösa uppblandat med det positiva och glada i nuet. Och har jag nu fått möjligheten/modet att visa mina olika sidor här, ja då ska jag fasen i mig ta den chansen!
 
Som barn och tonåring, ja långt upp i vuxen ålder så fanns inte det här modet att våga ta för mig, att höras och synas i olika sammanhang.Jag var oftast väldigt tyst och tyckte mest att jag inte hade något spännande eller intressant att berätta för andra, så därför kunde jag likväl vara tyst. Men att starta med bloggen är bland det bästa jag har gjort. Det har gett mig en bra mycket mer tro på mig själv, att det jag kan det kan jag och varför inte visa det för andra så att de kan få inspiration att våga själva? 
För oftast är det modet att våga som tryter och att inte tro att det man gör duger, men idag så bryr jag mig inte om det! Vill man ge mig kritik så är det välkommet, konstruktiv kritik är ju dock att föredra då det ger mest effekt, eller ett hejarop eller två värmer mig också. Men även önskemål om vad ni läsare skulle vilja ha mer av, veta mer om eller bara undrar över är också en del av det som gör att jag fortsätter att våga gå utanför de trygga ramar som jag har. Att jag ibland får släppa på kontrollen och göra ett och annat fritt fall får mig att lära känna mig själv lite mer och lite bättre, men ibland så kan knuffen ut i det fria fallet behövas av dig!
 
Ta hand om dig!
1 Mia:

skriven

Jag älskar att läsa dina inlägg, för det är som om jag hade skrivit dem själv. :) Jag känner igen mig i sååå mycket du skriver. Fortsätt precis med det du gör!
Trevlig kväll!

Svar: Åh tack så mycet! Vad glad jag blir av dina fina ord! ❤Ha en härlig dag!
Viktoria Grönqvist Alvin

Kommentera här: