Onsdagsfynd och torsdagsblommor
Ibland så snubblar man över saker som man inte visste att man ville ha men när man får syn på dem så går det inte att motstå dem. De måste bara följa med hem och när de hamnar på plats så känns det bara så rätt.
Det upplevde jag igår så jag sprang in i en butik i stan i ett helt annat ärende. Då de inte hade det jag sökte blev jag ändå lite strosande mellan butikshyllorna och bara tittade runt för att jag hade tiden och inte heller gjort något besök där på länge.
 
 
 
 
Jag var dock på väg att ge upp och gå ut därifrån då jag fick ögonen på en cylinderformad vas med ett silverfärgat "nätlock" till. Det är väl tanken att det ska påminna om en Klong-vas, men ändå inte, och visst är det praktiskt med hålmönstret där det går att arrangera blommorna som man vill ha dem och de står kvar där jag vill.
Jag tyckte att den var fin och vaser har vi inte så gott om och med tanke på att priset var runt 40 kronor så var det inte mycket att tveka på. Hittade även en lite mindre variant av vas, fast det är egentligen en ljuslykta, som jag tyckte var fin och den var också så där löjligt billig och den fick jag för dryga tian.
 
 
 
 
 
 
 
Jag tycker att det är så fint att arrangera blommor i olika små vaser och skapa ett stilleben av dem på matsalsbordet så vi får möjlighet att njuta av dem. Nu fick jag ju chansen att fylla på med ett par vaser till och givetvis var det då nödvändigt att inhandla lite blommor idag för att få till myskänslan. Rosa och vita rosor fick det bli och samtidigt så stödjer jag rosa bandet med några kronor. En win-win-situation helt enkelt!
 
Ta hand om dig!