Ja må du leva!

Idag firar jag tre år som bloggare! Just idag för tre år sedan tog jag det första skälvande steget ut i denna värld. En värld som var som gungfly för mig, en sfär där jag inte hade en aning om hur och vad som skulle förväntas av mig och det mest skrämmande av allt, jag skulle dela med mig av mig själv till en skara människor som jag inte skulle ha en aning om vilka de var.
 
 
Men jag är så tacksam för att ni finns Ni fina läsare, både Er som jag vet vilka Ni är och Ni som är helt okända för mig, för utan Er skulle inte jag vara den jag är idag och jag skulle inte ha vågat utvecklas i den takt som jag har gjort. Från att vara en lite tystlåten 40-årig tjej, ja 40 är ju det nya 20, till att bli den mer öppna och modigare person som jag har blivit idag. Vilken resa jag har gjort med hjälp av min blogg och framförallt Ni med era fina kommentarer och gillningar har varit en stöttning och en drivkraft att sätta mig här nästan varje dag!
 
Bloggen driver jag för både din och min skull. Från mitt egoperspektiv så drivs jag av att få delge dig som läsare mina tanker och funderingar, min passion för bakning men främst för att ge dig som läsare en stund att bara få umgås med mig en stund och du som läsare ger mig drivet att fortsätta skriva då jag ser i min besöksstatistik, gillningar och kommentarer att det jag gör berör andra vilket är ett av de skäl till att jag fortsätter med det här.
 
Nu ska jag fira dessa tre år med lite bubbligt för mig och min "cookiesanddreams", att vi efter dessa tre år fortfarande trivs så fruktansvärt bra tillsammans och jag hoppas att du som läsare trivs med oss! 
 
Skål och tack för dessa tre år!
Ta hand om dig!

Kommentera här: