Bloggen speglar vem jag är
När jag startade upp den här bloggen för ungefär tre och ett halvt år sedan så hade jag inte de största planer och ambitioner för att det skulle bli en omedelbar succe och jag skulle bli en av de stora stjärnorna på blogghimlen och de ambitionerna har jag fortfarande inte.
Den ambition som jag hade då och som jag fortfarande har kvar är att jag ska skriva om det jag vill för stunden och det som far genom mitt huvud just då när jag väljer att sätta mig ner vid datorn. Det blir mycket skiftande inlägg där innehållet i ett och samma kan röra allt från himmel och jord, allvar och skoj, ditt och datt och det speglar mig som person. Det är så jag är.
 
 
En sak som jag var säker på från början var att vara ärlig i det som jag skriver. Därför valde jag från en början att ligga lite lågt med hur personliga mina ord och inlägg skulle bli, det var väldans pirrigt i starten ska jag medge. Men med tiden så har jag lärt mig att hantera det hela och för mig kan det vara väldigt befriande att få uttrycka mig här i det skrivna ordet om saker som jag inte vågar prata om annars, men efter att de har hamnat i mening efter mening här så har de blivit lättare att prata om. En sorts terapi som fungerar för mig.
 
Du som läsare har alltid ett val att läsa eller inte läsa det jag har skrivit. Du kan välja att avbryta efter några lästa rader eller så kan du välja att läsa inlägget flera gånger. Du väljer, ditt val. 
Ska vi prata om mina ambitioner så vill jag förstås att du ska vilja titta in här varje dag och läsa det jag har skrivit och jag blir alltid lika glad som du lämnar en kommentar eller ett tryck på gilla-knappen, det visar att jag har gjort ett avtryck hos dig på något vis, att jag har berört dig med mina ord. Det kan handla om att du känner igen dig i det som jag skrivit om, du har en helt annan åsikt än den jag har gett, du blir inspirerad av det jag skrivit eller visat upp i bilder, ja det kan vara precis vad som helst. 
 
Att vara en nischad bloggare, till exempel bara skriva om inredning eller bakning, det passar inte riktigt mig. Det är inte så jag är, jag är inte bara en sak jag är många saker och skulle jag "snöa" in på bara en sak här på bloggen skulle det bli få inlägg har varje vecka. 
Jag mår bra av att göra olika saker varje dag och det behöver vara en variation, inom begränsade ramar, för att jag ska få mer inspiration till andra saker och då min blogg handlar om mig, då handlar också inläggen om vitt skilda saker från dag till dag. Vilket jag hoppas att du som läsare uppskattar!
 
Ta hand om dig!