Finfika och fulmiddag
Dagen har verkigen varit som livet är,  både högt och lågt. Självklart är det inget att gnälla över det som varit lågt då det är jag själv som valde/gick med på det och det blev den bästa och snabbaste lösningen för stunden. Ja, jag pratar om mat och planering av dagen för att få ihpp det.
 
 
Dagen har varit underbar och har spenderats i trädgården. Vi har fyllt på jord i trädgårdslandet, behövs dock mer, och flyttat på rabarber och jordgubbar. Har även hunnit med att planera var i landet fröerna ska sås och potatisen ska sättas. Upptäckte att jag inte behöver, observera att jag skrev behöver, köpa några fröer då basutbudet som finns hemma räcker men det kan hända att det tillkommer något lite roligt också. Jag är öppen för det mest inom frö-testning.
En utedag betyder också finfina i solen efter ett par timmars hårt jobb och i den sköna vårsolen kunde man inte annat än att njuta! 
 
 
Värre blev det dock med middagen idag då det blev en riktig fulmiddag intagen på en av de större hamburgerkedjorna som finns i Sverige. Jag kunde eventuellt ha låtit bli att äta där och lagat mat hemma men då hade det nog inte blivit mat förens framåt niotiden ikväll och det är lite sent för oss en söndagkväll. När man är på resande fot får man ta det som finns enklast tillgängligt. Tur att det inte blir fulmiddag så ofta för oss. Jag tror vi äter på dessa ställen maximalt 10 gånger om året.
 
Nu är det bara ladda för en ny vecka med nya möjligheter! 
 
Ta hand om dig!