Idag är en bra dag att ha en bra dag...
Att vakna upp med den tanken varje morgon är ett bra sätt att starta dagen på och oavsett vilka mot- eller medgångar jag stöter på är den tanken alltid skön att ha i bakhuvudet. Som en påminnelse om att det går alltid att hitta något positivt i allt som sker, det gäller bara att vara vidsynt och kunna lyfta blicken och se det som finns runt omkring mig. 
 
 
Idag har varit en bra dag att ha en bra dag på. Att åter få vakna upp till en dag fylld av vårvärme och livskraft var jag än tittar gör att jag känner en tacksamhet att just jag fick den här möjligheten till mitt liv, att jag får vara den som formar min dag till något bra och jag har kraften att påverka den till att bli något positivt. 
 
Det skulle vara så lätt att fastna i det som inte har varit positivt och bra idag, för det har funnits dessa stunder, men om jag skulle göra det så skulle jag vara en surtant utan dess like som låter det negativa vara det som bestämmer och det är inte riktigt jag, inte riktigt den person som jag är bekväm i att vara.
 
Jag kan inte påstå att det har hänt något exeptionellt att hurra och jubla över idag, nej det är ju sällan som det gör det en vanlig sketen måndag, men bara det här att ha vetskapen om att det skulle kunna vara jubel och klang, klirr i glasen och och skrattfest till långt in på natten gör att jag känner mig lyckligt lottad över det liv som jag har skaffat mig. Att se det stora i det lilla, att hitta de små guldkornen i den stora sandlådan, att få var här och nu, andas och känna hur hjärtat slår gör att det här är en bra dag att ha en bra dag...
 
Ta hand om dig!