Lista hur jag har det
 
Vissa dagar är man fysiskt och psykiskt tröttare än andra. Vad det kan bero på har jag inte en aning om. Om det är vädret som lurade oss så in i helvete då vi hade sommarvärme och strålande solsken, vilket sedan försvann lika fort som vi hann att blinka eller om det beror på något annat, ja det kan jag bara spekulera i.
 
Jag ska inte gnälla! Jag är frisk, relativt ung (beroende på vem jag frågar så jag frågar givetvis de personer som jag vet ger "rätt" svar), har tak över huvudet, två friska barn som det går bra för här i livet, en man som älskar mig, en familj som jag vet alltid finns där när jag behöver och ett liv som jag känner mig nöjd med.
Men ibland är det så lätt att gnälla om det är en eller två faktorer i livet som tjorvar till sig. Då är det bra att skriva en lista över det man har och tycker är bra kontra det man önskar och tycker är dåligt. Jämför man dessa två listor med varandra så är man väldigt nöjd med hur man har det i de flesta fall. 
 
Nu har jag summerat dagen och hur den har varit och bortsett från den tröttmössa som sitter på just nu så har det varit en bra, kreativ, rolig dag med en hel del skratt, flams och trams, vilket vi alla behöver!
 
Ta hand om dig!