När kreativiteten får flöda
Det finns få tillfällen i livet då jag verkligen kan gå in i mig själv och det jag gör, men är man som jag lite av en konstnärssjäl och kärleken till det romantiska och få skapa med händerna ligger mig nära hjärtat, så är det lite av ett sätt att stänga ute allt annat som händer i världen. Visst kan man kalla det för att stoppa huvudet i sanden, men jag vill hellre kalla det för andningshål och energipåfyllare, då jag känner att jag ger så mycket alla de andra stunderna i livet.
Det är få gånger som jag med gott samvete kan kalla mig för egoistisk, men det känner jag att jag är i mina kreativa stunder trots att det jag skapar är sällan är till mig själv utan ska förmedlas till någon annan. Egoismen ligger måhända i att jag utesluter allt och alla andra just då och stannar sällan upp med det jag gör förens jag är helt färdig. Men då är jag istället fylld av energi och medvetenhet om omvärlden och min omgivning så då är jag beredd att ge allt av mig igen. Bara jag får mina stunder av skapande...
 
 
 
 
 
Jag älskar även de utmaningar som jag träffar på i mitt kreativa skapande. Att få lösa de "problem" som uppstår och kanske inte löses på vare sig det första eller andra försöket. Men om man som jag ofta tänker: Gör om, gör rätt, så är det bara att fortsätta att kämpa vidare med ny ingångsvinkel och synsätt och rätt vad det är så har jag löst det på egen hand, eller med lite stöttning och goda råd av de som kan mer än jag. Det viktiga är att aldrig ge upp! Så vi får se hur det kreativa arbetet fortlöper under de kommande dagarna, men jag kan lova dig att det kommer att bli resultat och du kommer att få se dem framöver!
 
Ta hand om dig!