Nu börjas det!!!
Känner ni också av det? Att tiden är inne? Att det är nu det börjar? Ja, jag menar den här tiden med att gå med bara ben och knäkorta kjolar och klänningar.
 
 
Den kan ge mig lite ångest så här i början av säsongen, det här att våga ta på sig kjolen eller klänningen UTAN strumpbyxor eller tights. Visa upp de där lite lagon vita benen med lite fjun, för givetvis har jag inte tänkt på att ta ett tag med epilatorn eller hårborttagningskrämen på ett tag, till allmän beskådan. Givetvis så tittar inte folket på mina ben, men ni vet den där känslan som uppstår innan det har blivit vardag igen.
 
 
 
För det tar ett tag innan vi blir vana vid att visa upp våra kroppar. Vi stänger in dem i åtta, nio månader om året och sedan ska vi helt plötsligt börja klä av oss och våga visa den figur som vi har och kanske inte är riktigt bekväm med alla gånger.
Vi ska börja tänka på vilken bikini eller baddräkt vi ska inhandla till årets säsong och bara det där att ge sig in i provhytten med den lite blekfeta kroppen kan ge en skräckupplevelse utan dess like.
Tänk om det kunde skapas provrum enbart för badmodesprovning där speglarna visar en lite mer solbrun kropp iallafall istället för de kalla vita lamporna som sprider sitt ljus i det lilla lilla båset som man befinner sig i.
Själva formen på kroppen kan ingen annan än jag ändra på, och SKA heller inte ändra på. Men just den där vita bleka hudnyansen som är så här i början på våren/sommaren kan ge den med starkast psyke ett litet bryt och gör ofta att jag sällan kommer hem med den där bikinin som jag önskat att jag skulle hittat. Tur att det finns nätshopping så att det går att stå hemma i lugn och ro och prova olika modeller och färger. 
 
I helgen får jag jobba på att ge benen lite färg och på vägen hem från jobbet idag så passade jag på att inhandla solkräm så att jag kan tillbringa många härliga timmar ute i trädgården! För nu är det vår på riktigt!
 
Ta hand om dig!