Rosa, vårsol och vårkänslor
Jag tror att det är fler än jag som längtar efter den riktiga vårvärmen och möjligheten att få ta fram och använda de där ljusa lätta plaggen som fortfarande hänger i garderoben. 
Jag har "snöat" in på det rosa temat den här våren och har införskaffat mig både boots och kappa i just den färgskalan. Tyvärr är det fortfarande lite för kallt för att jag ska kunna använda mig av kappan, men snart kommer nog graderna att krypa uppåt på termometern och jag får möjligheten att känna mig "pretty in pink". 
 
 
 
Vi satt förut och diskuterade när vi trodde att snön skulle försvinna för den här säsongen och med tanke på den mängd som finns på gräsmattor och i snöhögar så kom vi fram till att det lär nog dröja ett bra tag. Det är endast 27 dagar kvar till Valborgsmässoafton och vem vet hur det kommer att se ut i naturen då. Självklart hoppas jag på en vit matta i skogen, dock av vitsippor och inte av snö!
Jag satt ute en stund igår på min älskade dasstrappa och njöt av solen och den värmde så där härligt skönt i ansiktet. Och ska jag lita på väderapparna så ska det bara bli varmare och varmare framåt helgen så då kanske jag bosätter mig på dasstrappen för att njuta! Här behövs insupas varje möjlighet till D-vitamin och solenergi för att komma igång på riktigt.
Jag längtar efter att kunna snöra på mig mina löparskor och få ge mig ut i spåret på en ordentlig runda med solen i ögonen och fågelkvitter i öronen, då är det verkligen vår!
 
Ta hand om dig!
#1 - Angelica Wåhlin

Gud, vilka läckra skor :D

Svar: Ja dom är riktigt fina! Kan man vara kär i ett par skor, ja då är jag det. 😍
Viktoria Grönqvist Alvin