Tvätt, Rosenapel och egentid
Sitter här lite tidigare idag än vad jag brukar. Kan bero på att jag spenderat dagen för mig själv här hemma då mannen tog motorcykeln och åkte till Vetlanda. En helt okej dag för mig som jag har spenderat på bästa sätt med att göra det jag har haft lust till.
 
 
Idag fick det bli säsongspremiär för att hänga tvätten ute och det är så underbart att få plocka ner de solvarma lakanen som doftar vår. Det är något speciellt det här med att hänga tvätten ute. Det blir lite som ett konstaterande av att nu är det verkligen varmt nog för att vi ska våga lita på att det inte ska bli några bakslag.
Lite småpysslande i trädgården fick det även bli och efter en inspektionsrunda bland de träd som vi planterade i höstas så kan jag glatt konstatera att alla har överlevt vargavintern och knoppas för fullt. 
Vår Rosenapel har börjat slå ut sina blad så nu väntar jag bara på de fina blommorna för att få se för första gången hur fint det blir. Det är en ren chansning hur det ska bli med det trädet då jag efter stort velande och funderande till slut bestämde mig för just Rosenapeln. Jag tycker att det är så svårt med prydnadsträd då jag har en bild av hur jag vill ha det och verkligheten kan vara en annan och ibland är det svårt att kombinera dessa två. Men jag hoppas och tror att det blev bra den här gången!
 
 
Stunder med egentid innebär också för mig tid att fundera och tänka mycket. Idag har mina tankar gått till Tim Bergling och hans familj. Det är få saker här i livet som berör mig så mycket som när en ung människa går bort! De är inte klara med livet än! De ska finna kärleken, resa, drömma och framförallt har de så mycket kvar att ge!
Missade du Cliff Kläffords hyllning till Avicii genom att sjunga "Wake me up" i Nyhetsmorgon imorse så gå in och lyssna! Den är magisk!
 
Njut av livet! Njut av kärleken! Njut av stunden!