Ung och bekymmersfri
Idag blev det sent innan jag hann hit. Det gör mig ingenting då det är fredagkväll, men du kanske har väntat på mig?
Ikväll är det så där mycket härlig trafik här ute på gatan. Det märks att det är vår då de cykelburna barnen och ungdomarna förflyttar sig för fullt ute på ett helt annat sätt än när det är höst och vinter. Kvällarna är ljusare och himlen är fortfarande inte riktigt mörk här än och jag kan förstå hur de unga vill spendera tiden utomhus istället för att sitta inne och häcka. Det får man tid till när man är gammal och grå.
 
Jag minns själv när jag var i 10-12-årsåldern, hur man for omkring på cykel, gärna två på samma, och hittade kompisar ute på samhället. Jag minns den tiden som en ganska bekymmersfri tid där livet var enkelt och det var bara att hänga med i det som hände. Att bli vuxen kändes både nära och långt borta, men just då, då levde man verkligen bara här och nu. Då var man duktig på det, då man inte visste så mycket annat.
 
 
Men idag är det fredag och jag ska ta vara på tiden och bara vara här och nu. Vara helt bekymmersfri och inse att mitt liv är enkelt och okomplicerat. Jag ska bara njuta!
 
Ta hand om dig!