Att göra val och ta ställning
Nu ska jag absolut inte vara politisk och föra propaganda här på bloggen, men jag vill så ett litet frö, skapa en fundering och ge dig något att tänka på. 


Man kan lätt bli trött på dessa  valdebatter som är på TV i var och varannan kanal alla tider på dygnet. Man hör olika förslag från de olika partierna varje dag och det så kallade valfläsket steks överallt. Nyhetet i både radio och TV bevakar alla steg som partierna och dess ledare tar och överöser oss med information. Vid vägkanter, busshållplatser, anslagstavlor och på torg finns det representanter från alla partier och vill fiska just din röst i pappersform såväl som fysisk.
Jag förstår deras idoga arbete som de gör, att de brinner för det de tror på men glöm inte att du ska rösta på det du tror att vårt land mår bäst av. 
För gör din röst hörd med din demokratiska rätt oavsett om du tror att just din röst gör skillnad eller inte. För det gör den!


Vi var faktiskt och förtidsröstade idag, min man och jag. För första gången i mitt liv så tog jag det beslutet att göra det, förtidsrösta alltså. Jag har redan bestämt mig så det var inget att gå och vänta på. 
Det känns bra att ha tagit ställning, att ha utnyttjat min rätt till att säga vad jag vill, något som jag gör vart fjärde år. För vet du? Man kan både sitta och slöa i soffan med en kopp kaffe och hinna rösta. Bara så du vet!

Ta hand om dig!