Att säga nej, fast det kanske skulle varit ja...
Är du en sådan människa som säger nej till saker som du tror att du inte skulle vilja göra? Säger nej fast du egentligen inte har en aning vad det är du säger nej till? En sådan människa är jag!
 
När jag öppnade upp mitt externa hårddisk så hittade jag bilder från i somras då min man och jag var på en liten semestertripp. Där fanns bilder från Husqvarna Museum, som jag trodde var ett "tråkigt" ställe med bara en massa motorcyklar och inget annat. Men tänk så fel man kan ha!
Vi var på genomresa genom Huskvarna och min man hade länge pratat om att åka till museet, men aldrig kommit iväg och då vi ändå var på genomresa så tänkte jag offra mig för ett besök på museet. Jo, det var i tanken en uppoffring i stora mått mätt som jag skulle göra och jag hade inga högre tankar om att det skulle vara något intressant att strosa runt där inne bland alla dessa motorcyklar, som inte intresserar mig det minsta.
 
 
 
 
Vackra byggnader där museet finns.
Väl där inne så var det så mycket mer att titta på än just motorcyklar. Ni som inte riktigt vet vad märket Husqvarna står för så har de tillbringat allt från motorcyklar, hushållsmaskiner, symaskiner, gevär och mycket mer. 
Att gå där bland montrarna var som att göra en mindre nostalgiresa då jag kände igen en del av de alster som fanns, saker som hade funnits hemma eller i släkt- och vänners hem, saker som gav en återblick till den trygga barndom som var.
 
 
 
Tekniken vad det gäller tvättmaskiner har som tur är gått framåt.
 
 
 
Receptet direkt på laggen. Smidigt och lättåtkomligt.
 
Skrämselpropaganda! Undrar om det hjälpte?!
 
 
 
Tänk vilken frihet det måste varit år 1949!
 
 
Nu får jag nog ta och tänka om, att inte säga nej fören jag har provat, sett och funderat över mina intryck. Risken är så stor annars att jag missar mycket här i livet som inte var värt att missa.
 
Ta hand om dig!