Ibland har man tur!
Eller, det är ju en tolkningsfråga vad som är tur och inte. Jag menar, det som jag tycker är tur kanske någon annan är otur, allt beror på hur man ser på det. Om glaset är halvfullt eller halvtomt, positivt eller negativt. 
 
Som vanligt så körde jag dammsugare och skurborste här på förmiddagen medan tvättmaskinerna jobbade på. Solen tittade fram bakom molnen ibland och det var på gränsen att shorts fick vara klädseln idag utan att frysa. 
 
 
Då mannen var iväg och tvättade bilen så tänkte jag dra ett varv med gräsklipparen då det frodas nu då det får ömsom regn och ömsom sol. Jag hann lagom dra på mig mina gröna trädgårdsgaloscher och öppna upp stalldörren för att hämta gräsklipparen så kom de första dropparna. Det var ingen jätteskur men när jag kikade upp på himlen så var den väldigt grå åt öster. Jag tänkte i mitt stilla sinne att jag avvaktar en liten sund, vilket så här efteråt var en klok tanke då himlen öppnade sig och bjöd på en lite häftigare och längre regnskur. Jaha, där slapp jag klippa gräset! 
Istället så blev det väggspackling i blivande sovrummet och det är inte sämre det. Det ena som utesluts leder till något annat. Så ibland har man tur! 
 
Ta hand om dig!