Med honom har jag aldrig tråkigt!
Att vara gift eller att leva i förhållande innebär att dela allt med varandra. Inga hemligheter, förutom de som ska vara glada överraskningar, att prata om allt mellan himmel och jord, att skratta och gråta tillsammans och att kunna göra saker både tillsammans och var och en på sitt håll. 
Tillit och förståelse för varandra är bland de viktigaste saker som behövs efter det allra viktigaste, kärlek.
 
Jag har hittat min själsfrände i min man och vi delar allt med varandra. Vi känner varandra så väl att vi många gånger inte behöver fråga hur den andra mår, vi ser och läser av det på andra sätt. Men vi är även så bekväma med varandra att vi är kan vara så där härligt och roligt spontana tillsammans, där den andra inte alltid kan förutse vad det är som kommer att hända.
 
 
Här har han dock slappnat av från skyldocks-stadiet en del. 
 
Idag var ett sånt tillfälle då min man bjöd på sig själv för mig, men även för andra som eventuellt upptäckte hans lilla upptåg. Det utspelade sig i en butik i Västervik där vi var inne för att titta på det utbudet som fanns, eller det var en klädaffär för kvinnor vilket kanske förklarar hans gärning. Efter det obligatoriska varvet för att titta igenom klädställningarna så hittade jag ett plagg som jag skulle inhandla, vilket blev till följd att jag hamnade i en kassakö med två kunder före mig vilket innebär väntetid. Till saken hör det till att i den här butiken, som så många andra, så höll de på att skylta om till höstmodet och därför var det ganska tomt i fönstren ut mot gatan. Den här butikens fönster gick från golv till tak och inget podie där de placerade sina skyltdockor utan de stod direkt på golvet. Min man får då för sig om att han ska leka skyltdocka och ställer sig i fönstret i en snygg modellposition och står där tills jag är framme ivid kassan. Ja ni hör, med honom har man aldrig tråkigt och det är inte alltid lätt att veta vad som ska hända.
 
I höst har vi varit tillsammans i 14 år och snart firar vi vår nionde bröllopsdag! Dagar som jag har sparat i hjärtat och jag ser fram emot alla de dagar som är vår framtid!
 
Ta hand om dig! 

</div