Friyay!
Äntligen är jag här! Den sista dagen i arbetsveckan är slut och det är dags att trappa ner inför helgen och ledigheten som ligger framför mig känns som en ocean av tid som jag bara kan göra vad jag vill med! Det gillar jag skarpt!
Som vanligt så har jag inga större planer inför helgen utan väljer att ta dagarna som de kommer. Jag kan lova att jag hittar nog på något att fördriva tiden med. Imorgon kan det hända att jag får lite ensamtid här hemma då dottern har planerat och ska iväg med kompisar och mannen har funderingar på hockey. Jag skulle kunna välja att dra iväg på något jag också, men samtidigt så känner jag att den här egentiden som kanske måhända blir av är så mycket värd för mig så jag inte vill gå miste om den. Nu låter det nästan som om jag vill bli av med familjen, men så är det inte, men när man som jag jobbar hela dagarna tätt inpå människor, då allt som oftast den lite mindre varianten, så kan jag tycka att det är skönt att få gå hemma alldeles själv och inte behöva prata med någon och bara reda mig själv och göra det jag vill. Det är för mig verklig lyx!
 
 
Men idag är det fredag och den ska njutas av så mycket som bara går. Det här är den eftermiddag och kväll på hela veckan som jag tycker är den skönaste och vill helst av allt ska kännas lång. Jag ska bara försöka hålla mig vaken hela kvällen dock, vilket är det som är den största utmaningen på hela veckan!
 
Ta hand om dig!
♥