Go with the flow
Idag har varit en dag helt i min smak. En dag då jag har kunnat göra vad jag vill och inte behövt få det minsta lilla dåliga samvete för det. Fram för fler dagar av den här kalibern!
Bara det här att vakna utan att behöva ställa klockan på morgonen gör underverk för min kropp och sinne. Varken du eller jag är skapta för att ha något som tvingar oss ur vår sömn och att vi inte aldrig riktigt får sova färdigt.
Att få möjligheten att vakna för att dagen ljusnar är en mycket mer effektiv väckarklocka än ett skrällande och ringande som händer när klocka/mobil ringer för att vi måste upp. Så nu tar jag och njuter av några fler sådana morgnar den här veckan. Det "värsta" är att jag snabbt blir bortskämd med att ha det så och svårt att ställa om till jobbtid. Men det blir bara ljusare och ljusare både morgon och kväll så det är bara att njuta av de stunder som dyker upp. 
 
 
 
 
Jag fastnade i hallen en stund och fascinerades av hur småfåglarna kämpar med att få i sig sina frön den här stunden innan det skymmer för dagen. Det är en ständig trafik från schersminbusken till fågelmataren och sedan snabbt tillbaka igen. Här har vi en djurart som verkligen är beroende av dagens ljusa timmar, precis som vi är. Jag kanske ska bli lite mer jordnära och följa de rytmer som finns i naturen. Så dyker jag inte upp på avtalad tid som vi har du och jag, så är det just det som det beror på. I go with the flow!
 
Ta hand om dig!