Happy Friday!
Idag är det den här fantastiska dagen i veckan där det i almanackan står fredag! Den dagen, eftermiddagen och kvällen, som är min favorit av alla dagar i veckan. Då man får njuta och mysa av att vara ledig i två hela dagar med familjen och alla kan ta det lugnt och göra lite vad man vill, både på egen hand och tillsammans. 
 
 
Jag har haft förmånen att vara ledig hela den här gångna veckan då jag har haft sportlov, men det närmaste sportande som jag har kommit är när jag har suttit i soffan i joggingbrallor och kollat på OS. Men det är väl en form av sportande det också eller?
Det som inte tar lov är dock de där roliga, du hör ironin där va?, matinköpen som måste göras. Jag gillar att ha ett välfyllt kylskåp till helgen och avhandlar gärna inköpen redan på torsdagen i vanliga fall. Men den här veckan så kände jag för att busa till det lite och ta det på fredagförmiddagen då det stod lite mer på listan än bara matinköp. Det var en hel del fler än jag som nog tänkte samma sak, men med siktet inställt på min egen lista och med scannern i högsta hugg så var mataffären avklarad på dryga halvtimmen och jag hann inte ens bli svettig av det. Bra jobbat där!
 
 
 
 
 
 
Efter diverse andra stopp i olika nödvändighetsaffärer så gjorde jag en avstickare till handelsträdgården för att unna mig något fint till helgen. Jag hittade en så fin tulpanbukett som fick följa med mig hem och med den nu utplacerad här hemma så tar jag verkligen helg och ska njuta av att få bara vara blandat med både lite måsten och kalas. En härlig helg att se fram emot med andra ord!
 
Ta hand om dig!