Ingen vanlig torsdag och översättning
Idag får ni klara er utan min ordinarie torsdagsbakning. Tyvärr räcker inte alltid tiden till och idag var det en sådan dag. Min tid fick prioriteras på annat och det är bara för mig att acceptera det. Hur tråkigt jag än tycker att det är.
 
 
Om ni är som mig och fastnar i mycket grejer på till exempel både Instagram och Facebook så hittar man där en hel del saker som man gillar. Jag gjorde det här om kvällen då det dök upp ett kort klipp på en, som det såg ut, väldigt god och så där lagom mjuk och kletig chokladig kaka med någon sorts ganasch på toppen. Det fanns ett utförligt recept på den, men det är tyvärr på engelska. Jag har nu Googlat runt ett tag för att försöka hitta ett recept på svenska men det verkar vara lögn i helvete. Vad återstår då? Jo, att själv försöka ge sig på att översätta och omvandla det till svenska och våra mått mätta. Inte det enklaste och med en jäkla John Blund som envist håller sig fast i mina ögonlock så bestämde jag mig för att det fick vara nog med det här jobbet för ikväll. Men det ska genomföras och testas, för kakan såg alldeles för god ut för att missas. Och om inte annat så får jag möjligheten att experimentera mig fram till något som jag tycker om. Så nu vet jag vad jag ska prioritera, eller iallafall låtsas att jag ska prioritera, i helgen.
 
 
Här blir det nog bara att titta på Antikrundan för att sedan göra den där objudna John till viljes och krypa ner i sängen. Det gäller ju att vara utvilad till helgen, för vem vill vara trött en lördag och söndag när man kan göra så mycket annat än att vara slö! 
Nej, nu var jag nog en liiiiiiten smula ironisk och jag ser verkligen fram emot helgen och sovmorgnar där det är tillåtet att ligga och dra sig under täcket tills frukostmagen vill ha sitt. Full fart mot helgen!
 
Ta hand om dig!